Filters

Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Thermosbekers

Bij Drinkbekerwereld kunt u hoge kwaliteit thermosbekers laten bedrukken voor een scherpe prijs. In ons assortiment vindt u kleine thermosbekers die u gemakkelijk in de houder van uw auto kunt plaatsen maar ook grote bekers voor als uw wat verder van huis gaat en u warme koffie voor het hele gezin wil meenemen. Vrijwel al onze thermosbekers zijn lekvrij wanneer alle openingen goed afgesloten zijn en ook zijn de bekers voorzien van een grip waardoor u uw handen niet verbrand. Wilt  een exclusiever relatiegeschenk? Kies dan voor één van de thermosbekers van het merk Contigo! Deze hebben een modern design en daarnaast blijven warme dranken in sommige bekers wel 18 uur op temperatuur! Onze thermosbekers zijn al leverbaar vanaf 10 stuks.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 39 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 30 van 39 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Thermosbekers bedrukken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat dagelijks gebruikt kan worden door al uw relaties? Dan sluit één van onze thermosbekers zeker aan bij uw wensen! Wanneer u in de ochtend geen tijd heeft om uitgebreid koffie te drinken zijn onze thermosbekers de oplossing voor dit probleem. Wanneer u de bekers laat bedrukken of graveren met uw eigen bedrijfslogo of slogan bent u er zeker van dat veel mensen met uw bedrijf in aanraking zullen komen. Uw relaties of medewerkers nemen de thermosbeker namelijk mee in de trein of naar het strand waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf snel zal worden vergroot.

Thermosbekers met logo

Thermosbekers zijn enorm populair en daardoor het ideale promotiemiddel voor uw bedrijf. Heeft u binnenkort een beurs, evenement of wilt u uw medewerkers iets cadeau doen voor zij op vakantie gaan? Dan is een thermosbeker een geschenk dat vaak gebruikt zal worden! Veel van uw relaties zijn veel onderweg en bij gebruik van een thermosbeker met een schuif of klikdeksel voorkomt u dat uw kleding of spullen onder de koffie of thee komen te zitten. Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!